ROZTANCOVANÁ DOVOLENKA – Bernardin*****

Grandhotel Bernardin***** (28.8.-1.9.2018)

Cena za kurz Vykrúcaj sa pri mori: 49 € (8 dní) 39€ (5 dní)
Cena na osobu v dvojlôžkovej izbe: 388 € (28.8-1.9)
Doplatok za jednolôžkovú izbu: …..

Dieťa: do 3 rokov zadarmo, od 3-7 rokov na prístelke ….. €, od 7-12 rokov a prístelke …. €, dieťa na izbe s jednou dospelou osobou ….. €

Poloha: Grandhotel Bernardin***** Portorož má 241 moderne zariadených izieb s balkónom s výhľadom na more, z toho 10 luxusných apartmánov typu Executive, 9 luxusných izieb a 7 mini apartmánov . V hoteli je bazén s vyhrievanou morskou vodou, wellness centrum Paradise Spa , reštauráciu Pecina a Sunset , Grand Café a koktailový bar s klavírom , krytú terasu Grand Garden v Lagúne Bernardin . Vďaka svojej úžasnej polohe v tesnej blízkosti  mora, vynikajúcimi službami a podujatiami  je ideálny pre strávenie dovolenky, zážitkových pobytov, wellness pobytov, svadobnej cesty, konferencií.
Na pláži Grand Hotel Bernardín je od tohto roku pripravená ponuka s programom  Perfect Summer Club. Je to špecifický program služieb pre tých, ktorí sa chcú nechať ďalej hýčkať a užívať si luxusný plážový servis v náručí slnečných paprskov.

Ubytovanie: novozrekonštruované jedno a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky s výhľadom na more a balkónom, vybavené SAT TV, rádio, telefón, WiFi, písací stôl, minibar, klimatizácia, kúpeľňa – sprcha alebo vaňa, sušič na vlasy, trezor, balíček toaletných potrieb, župan, papučky, služba budenie budíkom. Možnosť detskej postieľky za poplatok 7 €/deň.

Stravovanie : polpenzia formou bohatých bufetových stolov, možnosť dokúpenia obedov 25 €/osoba/deň

Vybavenie hotela: recepcia, Paradise Spa wellness centrum, vnútorný bazén s vyhrievanou morskou vodou, vonkajšie bazény s morskou vodou, kongresové centrum, Laguna Bernardin vodný park, hotelová pláž s detským bazénom, reštaurácia Grand, Sunset a Pečina, Grand Cafe a Coctail Lounge s klavírnym barom, Grand Garden terasa na 11. Poschodí, Tropic bar na hotelovej pláži, animačné program v júli a auguste, kasíno, vonkajšie parkovisko pri hoteli zdarma, garáže za poplatok 5 €/deň. Možnosť pobytu so psom za poplatok 20 €/deň.

V cene je zahrnuté: 4x ubytovanie, 4x polpenzia formou bohatých bufetových stolov, vstup do wellness centra hotela Bernardín*****bazén s vyhrievanou morskou vodou, vstup do wellness centra hotela Histrion**** bazény a vírivky s vyhrievanou morskou vodou, vstup do Laguna water centra – vonkajšie kúpalisko s dospelým a detským bazénom s vyhrievanou morskou vodou, vstup na pláž, lehátka, slnečníky a osušky na pláži, WiFi, parkovisko.

V cene nie je zahrnuté: poistenie komplexných liečebných nákladov a storno zájazdu 2 €/osoba/deň. Možnosť doplatiť obedy 25 €/osoba/deň. Možnosť doplatiť detskú postieľku 7 €/noc. Možnosť autobusovej dopravy Bratislava-Portorož-Bratislava 95 €/osoba.

Povinný doplatok: pobytová taxa 1,27 €/noc – platí sa v CK

O Portoroži

Prístav Portorož je prímorské letovisko v Slovinsku, nachádza sa na  pobreží Jadranského mora. Portoror (Portor Rose) znamená „prístav ruží“ a vzniklo v 13. storočí podľa miestneho kostola. Aj napriek tomu, že história siaha až do doby rímskej nemá však mesto skoro žiadne pamiatky. Zato tu nájdete množstvo hotelov, kaviarní, kasína – Portorož je také malé balkánske Monako. Vhodné je pre rodinnú dovolenku, kúpanie v mori s pozvoľným vstupom, je tu možnosť aj športového vyžitia – volejbal, lodičky, windsurfing, potápanie i pešia turistika medzi vinicami a olivovníkmi, cykloturistika. Cca 30 km od Portorožu sa nachádza Terst, hlavné mesto provincie Friuli – Venezia Giulia je nejdôležitejším prístavom v Jadranskom mori. Koper leží na juhozápadnom cípe Slovinska na brehu Jadranského mora  a je nejdôležitejším prístavom Slovinska, ktorý leží v blízkosti Terstu. 1,5 km od Portorožu leží krásne pobrežné mestečko Piran, do ktorého zvládnete ísť peši pobrežnou promenádou  popri mori. Piran je pokladnica kultúry a umenia , v ktorom sa konajú mnohé podujatia, koncerty a výstavy.  Má stredoveký nádych s úzkymi uličkami a pevne stlačenými domami, ktoré jej dávajú typický stredomorský ráz a zvláštne čaro.

FB YT IG
Nastavenie cookies