ROZTANCOVANÁ DOVOLENKA – Histrion****

Hotel Histrion**** (termín 18.8.-25.8. 2018, 25.8.-1.9.2018 a 28.8.-1.9.2018)

Cena za kurz Vykrúcaj sa pri mori: 49 € (8 dní) 39 € (5 dní)
Cena na osobu v dvojlôžkovej  izbe: 495€(18.8.-25.8) 449€ (25.8.-1.9.) 308€ (28.8-1.9)
Doplatok za jednolôžkovú izbu: 80 €

Dieťa:  do 3 rokov gratis, od 3-7 rokov na prístelke 240€ (18.8.-25.8) 220€ (25.8.-1.9.), od 7-15 rokov na prístelke  333€ (18.8.-25.8) 310€ (25.8.-1.9.)

Poloha: Moderný hotel Histrion**** sa nachádza na malebnom mieste v Portoroži a obklopuje ho more s malým jachtárskym prístavom. Hotel ponúka svojim hosťom wellness centrum a aquapark, súkromnú pláž a vonkajšie bazény, ako aj niekoľko reštaurácií a kaviarní. Pre tých, ktorí majú radi aktívnu dovolenku, je na výber množstvo športových a rekreačných programov.

Ubytovanie: jedno a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky s výhľadom na more alebo na prístav, klimatizácia, telefón, SAT TV, rádio, minibar, kúpeľňa, WiFi, župan, papučky, kúpeľňa – sprchový kút alebo vaňa, sušič na vlasy. Možnosť rodinných izieb na vyžiadanie.

Doprava: Vlastná. V prípade záujmu možnosť autobusovej dopravy BA- Portorož- BA 99€/osoba

Vybavenie hotela
: recepcia, reštaurácie Pristan, Taverna, Mediteran, Barka, terasy, súkromná pláž, kaviareň San Bernardino, konferenčná miestnosť, trezor na recepcii, wellness centrum, sauny, vnútorné bazény s vyhrievanou morskou vodou, vodný park s niekoľkými bazénmi s morskou vodou, kasíno, vonkajšie parkovisko zdarma, garáže za poplatok 5 €/deň.

Stravovanie: polpenzia formou bohatých bufetových stolov, možnosť dokúpenia obedov v reštaurácií Taverna 13,50 €- 15 €/osoba/deň

V cene je zahrnuté: 7x alebo 5x ubytovanie v 1/2 izbe s výhľadom na Lagunu, 7x alebo 5x polpenzia formou bohatých bufetových stolov, vstup do wellness centra hotela Histrion**** – bazény a vírivky s vyhrievanou morskou vodou, vstup na pláž, vstup do Laguna water center – vonkajšie bazény s vyhrievanou morskou vodou, WiFi, parkovisko, poistenie CK proti insolventnosti.

V cene nie je zahrnuté: poistenie komplexných liečebných nákladov a storno zájazdu 2 €/osoba/deň. Možnosť doplatiť obedy 13,50 € /osoba/deň, detská postieľka 8 €/noc. Možnosť dokúpiť lehátko a slnečník na pláži 5 €/osoba/deň.

Povinný doplatok : pobytová taxa 1,27 €/osoba/deň, registrácia 1 € osoba/pobyt – hradí sa v CK.

O Portoroži

Prístav Portorož je prímorské letovisko v Slovinsku, nachádza sa na  pobreží Jadranského mora. Portoror (Portor Rose) znamená „prístav ruží“ a vzniklo v 13. storočí podľa miestneho kostola. Aj napriek tomu, že história siaha až do doby rímskej nemá však mesto skoro žiadne pamiatky. Zato tu nájdete množstvo hotelov, kaviarní, kasína – Portorož je také malé balkánske Monako. Vhodné je pre rodinnú dovolenku, kúpanie v mori s pozvoľným vstupom, je tu možnosť aj športového vyžitia – volejbal, lodičky, windsurfing, potápanie i pešia turistika medzi vinicami a olivovníkmi, cykloturistika. Cca 30 km od Portorožu sa nachádza Terst, hlavné mesto provincie Friuli – Venezia Giulia je nejdôležitejším prístavom v Jadranskom mori. Koper leží na juhozápadnom cípe Slovinska na brehu Jadranského mora  a je nejdôležitejším prístavom Slovinska, ktorý leží v blízkosti Terstu. 1,5 km od Portorožu leží krásne pobrežné mestečko Piran, do ktorého zvládnete ísť peši pobrežnou promenádou  popri mori. Piran je pokladnica kultúry a umenia , v ktorom sa konajú mnohé podujatia, koncerty a výstavy.  Má stredoveký nádych s úzkymi uličkami a pevne stlačenými domami, ktoré jej dávajú typický stredomorský ráz a zvláštne čaro.

FB YT IG
Nastavenie cookies