ROZTANCOVANÁ DOVOLENKA – Vile Park***

Hotel Vile Park*** (termín 18.8.-25.8. 2018)

Cena za kurz Vykrúcaj sa pri mori: 49 €
Cena na osobu v dvojlôžkovej izbe395 €
Doplatok za jednolôžkovú izbu55 €

Dieťa: do 3 rokov gratis, od 3-7 rokov na prístelke 199 €, od 7-15 rokov na prístelke 250 €

Poloha: Hotel Vile Park*****,  sa nachádza na jedinečnom mieste v rezorte St. Bernardin, 20 m od mora, pozostáva z komplexu štyroch objektov – Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada, Vila Nimfa.

Ubytovanie:  jedno a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, klimatizácia, SAT TV, WiFi, kúpeľňa so sprchovacím kútom, sušičom na vlasy, telefón. Niektoré izby majú balkón.

Stravovanie: polpenzia formou bohatých bufetových stolov, možnosť dokúpenia obedov v reštaurácií Taverna 13,50 € -15 €/osoba/deň

Doprava: Vlastná. V prípade záujmu možnosť autobusovej dopravy BA- Portorož- BA 99€/osoba

Vybavenie hotela: Lagúna Bernardín vodný park, súkromná pláž s vonkajšími bazénmi s vyhrievanou morskou vodou, slnečná terasa, kasíno. V areáli rezortu sa nachádza nákupná ulica s rôznymi kaviarňami, obchodmi a možnosťami zábavy. Vonkajšie parkovisko zdarma, garáže za doplatok 5 €/deň. Možnosť pobytu so psom za poplatok 12 €/deň.

V cene je zahrnuté: 7x ubytovanie v 1/2 izbe s výhľadom na Lagunu, 7x polpenzia formou bohatých bufetových stolov, vstup do wellness centra hotela Histrion**** – bazény a vírivky s vyhrievanou morskou vodou, vstup na pláž, vstup do Laguna water center – vonkajšie bazény s vyhrievanou morskou vodou, WiFi, parkovisko, poistenie CK proti insolventnosti.

V cene nie je zahrnuté: poistenie komplexných liečebných nákladov a storno zájazdu 2 €/osoba/deň. Možnosť doplatiť obedy 13,50 € /osoba/deň, detská postieľka 8 €/noc. Možnosť dokúpiť lehátko a slnečník na pláži 5 €/osoba/deň.

Povinný doplatok : pobytová taxa 1,27 €/osoba/deň, registrácia 1 € osoba/pobyt – hradí sa v CK

O Portoroži

Prístav Portorož je prímorské letovisko v Slovinsku, nachádza sa na  pobreží Jadranského mora. Portoror (Portor Rose) znamená „prístav ruží“ a vzniklo v 13. storočí podľa miestneho kostola. Aj napriek tomu, že história siaha až do doby rímskej nemá však mesto skoro žiadne pamiatky. Zato tu nájdete množstvo hotelov, kaviarní, kasína – Portorož je také malé balkánske Monako. Vhodné je pre rodinnú dovolenku, kúpanie v mori s pozvoľným vstupom, je tu možnosť aj športového vyžitia – volejbal, lodičky, windsurfing, potápanie i pešia turistika medzi vinicami a olivovníkmi, cykloturistika. Cca 30 km od Portorožu sa nachádza Terst, hlavné mesto provincie Friuli – Venezia Giulia je nejdôležitejším prístavom v Jadranskom mori. Koper leží na juhozápadnom cípe Slovinska na brehu Jadranského mora  a je nejdôležitejším prístavom Slovinska, ktorý leží v blízkosti Terstu. 1,5 km od Portorožu leží krásne pobrežné mestečko Piran, do ktorého zvládnete ísť peši pobrežnou promenádou  popri mori. Piran je pokladnica kultúry a umenia , v ktorom sa konajú mnohé podujatia, koncerty a výstavy.  Má stredoveký nádych s úzkymi uličkami a pevne stlačenými domami, ktoré jej dávajú typický stredomorský ráz a zvláštne čaro.

FB YT IG
Nastavenie cookies