Hľadá sa tanečníčka – folkloristka!

Je TANEC Tvojou vášňou? Máš skúsenosti s trénovaním, učením tanca chceš svoje nadobudnuté zručnosti a vedomosti posúvať ďalej dievčatám, ktoré tanec baví?

Tak hľadáme práve Teba!

Hľadáme novú lektorku na tanečné kurzy folklórneho aerobiku pre dospelé ženy.
Pokiaľ nemáš skúsenosti s trénovaním, ale tancovala si/tancuješ v tanečnom súbore, vieš ako má vyzerať tanečný tréning, ozvi sa nám tiež 😉

Trénujeme silové cvičenia ale najmä folklór a folklórne kroky, kurzy su vždy zamerané na konkrétnu tanečnú oblasť na ktorú sa devy učia základné kroky a potom krátke choreografie.

Kurzy budú prebiehať vo večerných hodinách počas týždňa v Žiline a Banskej Bystrici v časovom rozpätí od cca 17:30 do max 20:30 hod.

Benefity

– práca, ktorá ťa bude baviť 😉
– stály príjem počas celého šk. roka
– zaškolenie a milý prístup
– priateľská atmosféra, no zároveň profesionalita

Kto sme?

Tanečná škola TANCUJ TANCUJ VYKRÚCAJ funguje od roku 2017 a ponúka netradičnou a modernou formou vedené kurzy ľudových tancov. V ponuke mám 2 mesačné kurzy Vykrúcaj sa moja,  čo je folklórny aerobik pre ženy. Kurzy Fit Balet – balet pre začiatočníkov. V ponuke je aj intenzívny workshop Sobotná vykrúcačka. A pre zaneprázdnených mám online hodiny Vykrúcaj sa doma. Firmám ponúkam teambuildingové ľudovky s názvom Vykrúť sa z roboty. Môžeš si objednať aj súkromné vystúpenie na párty alebo event a budeme sa Vykrúcať pre teba. A taktiež bude čoskoro v ponuke aj víkendový babinec plný tanca, folklóru a spoznávania Slovenska Oddýchni si deva.

Osobnostné predpoklady a zručnosti

– zodpovednosť a dôslednosť
– chuť pracovať s dospelými
– pedagogické a komunikačné zručnosti

Plat

od 10€/hod (+ 2€/ak je potrebný presun medzi tan.sálami)

Kontakt

Kontaktná osoba: Kamila Zarrella
E-mail: kamila@tancujvykrucaj.sk

FB YT IG
Nastavenie cookies