DOVOLENKA S KAMILOU

Milá deva,

pozývam ťa na kurzy Vykrúcaj sa pri mori, ktoré sa uskutočnia už v auguste. Spoznaj výnimočnú krajinu, ktorá sa prezýva „švajčiarskym Balkánom“ – Slovinska. Môžeš sa tešiť na kopu zábavy, tanca ale aj oddychu. Vykrúcať sa budeme vždy pred raňajkami pri mori od 8:00-9:00 a pred večerou od 18:00-19:00 v tanečnej sále.

Získaj najlepšie ceny ubytovania v najobľúbenejšom letovisku v Portoroži a k tomu iba pre teba špeciálnu VERNOSTNÚ CENU kurzu VYKRÚCAJ SA PRI MORI

  • 8 dňový pobyt len za 48 eur/ 8 x 60 min. 
  • 5 dňový pobyt len za 36 eur/ 6 x 60 min.

Cena kurzu pre cudzích je 95 eur. Pri prihlasovaní cez web si to netreba všímať, cestovnej kancelárii dodám zoznam a cena sa zníži na tvoju špeciálnu. Samozrejme platíš iba za tancujúcu osobu a nie svoj doprovod. Takže kľudne zober svojho muža s deťmi či netancujúcu kamošku alebo mamu. J

 Termíny:

18.8.-25.8.2018 8 dní

25.8.-1.9.2018 8 dní

28.8.-1.9.2018 5 dní

Ak máš deti, tak v kľude stíhaš aj nástup do školy. Dokonca sa mi podarilo vybaviť aj možnosť skráteného pobytu pre veľmi zaneprázdnené a to len na 5 dní od utorka 28.8 do soboty 1.9.Táto ponuka nebude ani zverejnená, je špeciálne pre nás. Preto ak ťa to zaujalo, tak ma neváhaj kontaktovať priamo na kamila@tancujvykrucaj.sk

A pre pracujúcich je v druhom a v skrátenom termíne malá výhoda, v stredu 29.8 máme doma štátny sviatok, takže ušetríš jeden deň dovolenky.

Cesta autom trvá približne 5 hodín, čo je naozaj blízko. Ak nemáš auto, tak môžeš využiť našu pravidelnú kyvadlovú autobusovú linku. Bus odchádza z Bratislavy v piatok v noci – v sobotu ráno si na mieste. Cena je 99 eur/osoba.

Ceny ubytovania a stravy sú viac než priateľské. Pri 8 dňovom pobyte v hoteli Histrion**** je to od 449 eur/osoba a v hoteli Vile Park*** od 395 eur/osoba. V porovnaní s bookingom je to viac ako o 200 eur lacnejšie. Cena za skrátený 5dňový pobyt v hoteli Histrion**** je  od 308 eur/osoba a v hoteli Bernardin***** od 388 eur/osoba. V cene je polpenzia s bohatými bufetovými stolmi, vstupom do wellness centra a aj Laguna water centra.

A ako budeme spolu fungovať? Pri 8 dňovom pobyte máš celú sobotu a nedeľu iba pre seba, svojho frajera, kamošku či manžela s deťmi. Ale hlavne na spoznanie okolia a relax pri mori. V pondelok a utorok si zakrepčíme ráno pri mori a večer na sále. V stredu si dáme pauzu a čas na výlety či iné plány. Štvrtok a piatok opäť nabehneme na tanečnú nôtu. A v sobotu ťa čaká už len cestovná horúčka smerom domov. Pri 5 dňovom pobyte sa prvý deň v utorok iba ubytuješ a robíš si čo chceš. Vykrúcať sa budeme nasledujúce 3 dni ráno aj večer. A v sobotu už len free deň a balenie domov.

Podrobnosti nájdeš na stránke www.tancujvykrucaj.sk/vykrucaj-sa-pri-mori/

 

Keďže je počet miest obmedzený, tak čím skôr si zarezervuješ svoje miesto, tým lepšie.

Budem sa na teba tešiť, určite sa spolu  zabavíme a užijeme si  babinec strávený pri mori. 🙂

 

Kamila

FB YT IG
Nastavenie cookies