MIESTA KDE SA VYKRÚCAME 2023

PONDELKY:

Tanečná sála KTC, Tehelná 26, Nové mesto
Túto tanečnú sálu si nemôžeš nevšimnúť. Nachádza sa vo veľkej červenej budove na Tehelnej ulici, priamo v budove polikliniky. Tanečná škola KTC má vlastný vchod priamo z ulice a prídeš k nemu po vysokých širokých schodoch. Pred prvou hodinou ťa bude vítať reklamný banner školy Tancuj Vykrúcaj, takže to určite neminieš. Keď vstúpiš do budovy,  tak sa ocitneš akoby úplne v inom svete. Už nie si v škaredej socialistickej budove, ale v modernom luxusnom priestore. K dispozícii máš priestrannú recepciu, kde sa môžeš občerstviť a na mäkkých sedačkách podebatiť  s ostatnými kurzistkami. Naše ľudové tanečky sa konajú na malej sále, ktorá je hneď vľavo od recepcie a vedľa šatní. Nájdeš tu aj toalety a sprchy. 
PARKOVANIE: Parkovať sa dá v Centráli, prípadne parkovisko OD Slimák alebo na Račianskej ulici. Okolie Tehelnej má už novú parkovaciu politiku a od 18:00 sa tu nedá parkovať.
MHD: Električkou na Vajnorskú č. 2, 4 zastávka Odbojárov. Z Račianskej električkou č. 3, 5, 17 na Pioniersku, odtiaľ prejdeš pešo cez koľaje a si tu.

Tanečná sála Creative Labyrinth, Šusteková 49, Petržalka
sa nachádza na prízemí bytového domu. Na okne je nápis Creative Labyrinth. Po príchode nájdete za závesom šatňu a toalety.
PARKOVANIE: Parkovať môžeš priamo pred na ulici Šusteková.  A v okolitých uličkách.
MHD: zastávka Mlynarovičova alebo Bosáková (84,99,96)

UTORKY:

Tanečná sála Creative Labyrinth 2, Račianská 15, Nové Mesto
Nachádza sa v budove bývalej Slovenskej sporitelni. Vchádza sa zo zadu. (z ulice J.C.Hronského) Po príchode nájdete po pravej strane šatne a po ľavej toalety.
PARKOVANIE: Parkovať sa dá kdekoľvek na ulici J.C.Hronského a v okolitých uličkách.
MHD: Autobusom  a električkou Račianské mýto (3,61,63,71,64..)

STREDY:

Tanečná sála ByRamos, Martinčeková 17, Ružinov
sa nachádza v budove zvanej Rotunda, hneď na prízemí z ľavej strany reštaurácie. K dispozícii máš veľkú šatňu so skrinkami, WC a sprchu.
PARKOVANIE: Bezproblémové v okolí Rotundy a v uličkách.
MHD,SAD: Autobus: Zastávka: Prievozská č.98 Zastávka: Pažitková č.201, 202, 212 a taktiež tu stoja aj medzimestské autobusy SAD

Tanečná sála KTC, Majerníková 60, Karlova Ves
Sme v budove Základnej školy, ktorá je súbežná s hlavnou cestou. Je hneď vedľa zastávky ZŠ Majerníková. Zo spodnej časti budovy hľadaj široké schody a mrežovú bránu, kde nájdeš vlastný vchod so zvončekom. Tanečná sála sa bude nachádzať hneď vpravo. Budeme tu mať k dispozícii recepciu, sprchu, šatňu aj toalety.
PARKOVANIE: Parkovať sa dá v okolitých uličkách.
MHD: Autobusom na zástavku ZŠ Majerníkova,  č. 32,33 a 133

ŠTVRTKY:

Škola breaku, Karola Adlera 20, Dúbravka
Nachádza sa vedľa ulice Fedáková za OD Saratov. Vstupuje sa z detského ihriska. Vchádza sa bielymi plastovými dverami a tancujeme na malej tanečnej sále.
PARKOVANIE: Vedľa budovy v uličkách alebo na parkovisku OD Saratov.
MHD: Zastávka OD Saratov električka č. 4,5 autobus č. 20,83,84

FB YT IG
Nastavenie cookies