MIESTA, KDE SA VYKRÚCAME…

PONDELKY: Tanečná sála KTC, Tehelná 26, Nové mesto
Túto tanečnú sálu si nemôžeš nevšimnúť. Nachádza sa vo veľkej červenej budove na Tehelnej ulici, priamo v budove polikliniky. Tanečná škola KTC má vlastný vchod priamo z ulice a prídeš k nemu po vysokých širokých schodoch. Pred prvou hodinou ťa bude vítať reklamný banner školy Tancuj Vykrúcaj, takže to určite neminieš. Keď vstúpiš do budovy,  tak sa ocitneš akoby úplne v inom svete. Už nie si v škaredej socialistickej budove, ale v modernom luxusnom priestore. K dispozícii máš priestrannú recepciu, kde sa môžeš občerstviť a na mäkkých sedačkách podebatiť  s ostatnými kurzistkami. Naše ľudové tanečky sa konajú na malej sále, ktorá je hneď vľavo od recepcie a vedľa šatní. Nájdeš tu aj toalety a sprchy. 
PARKOVANIE: Parkovať sa dá kdekoľvek v okolitých uličkách.
MHD: Električkou na Vajnorskú č. 2, 4 zastávka Odbojárov. Z Račianskej električkou č. 3, 5, 17 na Pioniersku, odtiaľ prejdeš pešo cez koľaje a si tu.

UTORKY: Tanečná sála Neytiri, Tomášiková 26, Ružinov
Tanečná sála sa nachádza takmer v strede ulice Tomášiková. Budova je biela s veľkým schodiskom. Na vrchu budovy je nápis UNIQA.  Keď prejdeš po schodoch cez hlavný vchod, ocitneš sa na vrátnici. Na pravo uvidíš dvere s nápisom Neytiri. A si tu. Tanečná sála je v modernom štýle s peknou šachovnicovou podlahou, šatňami a toaletou.  Určite sa nám tu bude spolu výborne vykrúcať.
PARKOVANIE: Parkovať sa dá kdekoľvek aj priamo pred budovou (je tam síce zákaz vjazdu, ale všetci tam zvyknú parkovať). Pri najhoršom sa dá parkovať aj pri Martinskom cintoríne a potom prejsť peši.
MHD: Autobusom č. 50, priamo pred budovou, zastávka: VD Úsvit (zastávka je na znamenie). Električkou 8, 9, zastávka Tomášiková, potom peši cca 9min. Poprípade autobusom č. 39,53,61,63,204 alebo 205 na Trnavskú a taktiež pešo.

STREDY: Tanečná sála Tower 115, Pribinova 25, Ružinov
Tak ako minulý rok, tak aj v roku 2018 budeme krepčiť jeden deň v týždni v Goleme. Tower 115, kde sa tanečná sála nachádza, je vysoká moderná budova hneď vedľa Nového SND a Eurovei. Vchádza sa sem hlavným vchodom a krútivými dverami prejdeš hneď do ľava cez SBS. Tam uvidíš schodisko smerom dole, ktoré vedie do Golemu. Na recepcii si vypýtaš kľúčik od skrinky, prezlečieš sa a stretneme na sále. Po hodine máš k dispozícii sprchy.
PARKOVANIE: Parkovať sa dá kdekoľvek v okolí budovy, je tam aj záchytné parkovisko,  v Eurovei sú 2 hodiny zdarma.
MHD: Autobusom 88,50,90 na Panorama city. Alebo 210 na Nové SND a potom pešo. Poprípade električkou na Šafarikovo námestie č. 1,3,4,6,8 a potom peši cca 12min.

ŠTVRTKY: Tanečná sála KTC, Majerníková 60, Karlova Ves
Sme v budove Základnej školy, ktorá je súbežná s hlavnou cestou. Je hneď vedľa zastávky ZŠ Majerníková. Zo spodnej časti budovy hľadaj široké schody a mrežovú bránu, kde nájdeš vlastný vchod so zvončekom. Tanečná sála sa bude nachádzať hneď vpravo. Budeme tu mať k dispozícii recepciu, sprchu, šatňu aj toalety.
PARKOVANIE: Parkovať sa dá v okolitých uličkách.
MHD: Autobusom na zástavku ZŠ Majerníkova,  č. 32,33 a 133

FB YT IG
Nastavenie cookies