Môj PRVÝ VLOG

Ahojte milé devy,
po dlhšej dobe som si pre vás pripravila opäť video na Youtube. Avšak teraz som sa rozhodla vám pravidelne pridávať vlog, ako vyzerá môj deň. A to deň/týždeň mňa Kamily tanečníčky a lektorky .

Veľa krát sa my tanečníci stretávame s otázkou ,,čo je tvoja naozajstná robota?,, a my vám to nevieme vysvetliť, že byť tanečníkom je naozaj povolanie. Či už byť v súbore,v divadle alebo tanečníkom na voľnej nohe. Napadlo ma, že niektorých z vás by mohlo zaujímať nie, ako a čo robím cez deň, ale aký je život v zákulisí a čo je povolanie tanečník. Napr. že namiesto do práce do kancelárie idem na tanečnú sálu sa potiť, odohrať večerné predstavenie do divadla, alebo idem cvičiť s mojimi babami z kurzov.

Tí čo ma poznajú, tak vedia kto som čo som. Avšak pre tých čo ma ešte až tak nepoznajú volám sa Kamila a som úplne normálna baba žiadna ,,hviezda,,  som tanečníčka na voľnej nohe a okrem toho som aj lektorka a zakladateľka tanečných kurzov Tancuj tancuj vykrúcaj v Bratislave. Môžem povedať, že mám štastie, pretože robím niečo čo ma naozaj baví.

V mojom vlogu nájdeš veľa rozmanitých záberov z môjho života.

Nájdeš tu  tanec, folklór, hudbu, zábavú, varenie, cestovanie, rodinu, kamarátov skrátka mňa a to čo mám rada.

Mám rada mnoho vecí a jednou je aj točenie a strihanie videí. Preto výroba týchto vlogov je pre mňa radosťou a ak sa to bude ešte aj tebe páčiť, tak to je už bonus.

Verím že sa ti videá budú páčiť, a že každé dalšie video bude lepšie a lepšie.

 

K.

🙂

 

FB YT IG
Nastavenie cookies